Când am făcut film prima oară, mi s-a împlinit un vis. Să vezi afişul filmului la care ai muncit câţiva ani buni în toate cinematografele, la metrou şi prin alte locuri îţi dă o senzaţie fantastică. Cu toate astea, mai multe lucruri m-au lăsat cu un gust relativ amar, după ce am avut primele două filme în cinematografe. Spectatorii nu se îmbulziseră şi, în ciuda unor cronici pozitive, au existat şi mai multe critici la care nu prea am ştiut cum să reacţionez. Mai mult de atât, bani nu am făcut din filmele astea, aşa că trebuia să mă reorientez. Și cum eram eu supărat pe lumea filmului, am zis că mă las de meseria asta şi că n-o să mai fac film niciodată. Fast forward, în 2022 se lansa în cinematografe Copacul dorinţelor: Amintiri din copilărie, un film de care sunt mândru şi care mi-a oferit foarte multă încredere în mine. Aşa că am promis că nu voi mai spune “niciodată” niciodată.

După 6 ani de ONG, am decis să plec din HOSPICE Casa Speranţei şi să mă duc în lumea fascinantă a tehnologiei. Doar că de data asta n-am spus că “niciodată nu mai mă întorc în lumea ONG-ului”. Aşa că, în timp ce dezvolt piaţa de Live Shopping din România şi Sud-Estul Europei, am decis ca împreună cu bunii mei prieteni şi colaboratori Andrei Gâţu şi Costin Creţulescu, să pun bazele propriului meu ONG. Si aşa s-a născut Susţin.org.

Cu Andrei şi Costin am lucrat îndeaproape la Copacul Dorinţelor. Fără ei, nu cred că aş fi putut duce acest proiect la bun sfârşit… de fapt nici nu ştiu dacă l-aş fi continuat, după ce am eşuat cu proiectul la concursul CNC şi producţia independentă era singura cale de a-l face. Experienţa şi rezistenţa lui Andrei şi ale lui Costin m-au făcut să vreau să pornesc alături de ei într-o nouă aventură: aceea de a avea propria noastră asociaţie.

Ce face Susţin.org?

Este o organizație non-profit care ajută alte ONG-uri în activitățile lor de a face bine. ONG-urile au nevoie să se concentreze asupra misiunii lor, iar noi suntem aici să le sprijinim cu realizarea și implementarea campaniilor de fundraising și comunicare. Avem experiență în a livra campanii de impact care pot genera notorietate socială, comercială sau de mediu. Am lucrat şi lucrăm în continuare cu companii, branduri și ONG-uri pentru a crea o viziune comună asupra unei lumi mai bune. Una care e mai tolerantă, mai darnică, mai verde, mai incluzivă. Pe scurt: o lume mai bună.

Dacă ţi-am stârnit interesul, sau dacă lucrezi într-un ONG şi ai nevoie de asistenţă în zona de fundraising sau comunicare, intră pe site-ul Susţin.org şi dă-ne un semn. Suntem aici să te susţinem!