Sofia devine capitala E-commerce-ului din Balcani, pe 04 și 05 aprilie

Balkan eCommerce Summit reunește lectori și peste 500de participanți din peste 12 țări într-un forum care se va desfășura în întregime cu prezență în sală.

Comerțul electronic între țările din Balcani va fi facilitat pe parcursul a două zile, când reprezentanți din România, Grecia, Bulgaria, Serbia, Macedonia de Nord, Croația, Muntenegru și alte țări vor susține prezentări în cadrul conferinței și a zonei de expoziție Balkan eCommerce Summit. Aceștia vor prezenta principalele modalități și provocări legate de pătrunderea pe piețele din țările lor, oferind totodată recomandări cu privire la aspectele la care ar trebui să fie atenți noii jucători din domeniul comerțului electronic.

Cel mai valoros și mai important aspect al acestui forum balcanic, primul de acest gen, în opinia organizatorului Nikola Ilchev de la eCommerce Academy, este că:

Va oferi reprezentanților tuturor acestor piețe posibilitatea de a se întâlni într-un singur loc și de a face schimb de experiență și idei valoroase, precum și de a găsi modalități de a îmbunătăți și mai mult comerțul dintre ele. Privită în ansamblu, Peninsula Balcanică este o piață importantă, atractivă pentru orice comerciant de pe piața de comerț electronic, iar în cadrul acestui eveniment puteți obține deopotrivă o mulțime de informații utile și motivante, precum și multe contacte noi cu potențiali parteneri, furnizori de servicii și alte persoane cu care să interacționați în mod direct.

Noi, în calitate de organizatori, ne vom asigura ca fiecare vizitator să profite la maximum de cele două zile, prin prezentările susținute de speakeri internaționali, spațiul expozițional și petrecerea de networking de la finalul primei zile. Suntem extraordinar de mândri că un astfel de forum are loc pentru prima dată la Sofia, unde multe companii din Bulgaria se vor remarca prin faptul că își desfășoară activitatea în afara granițelor țării.”

eCommerce Academy a mai organizat și cu alte ocazii, evenimente similare în țări din Balcani, dar nu la o scară atât de mare. Multe companii își amintesc de evenimentele ”Cum să vinzi cu succes în România și în Grecia”, desfășurate în perioada 2016-2019.

Mă bucur că printre temele de real interes la acest eveniment va fi prezentarea mea despre Live shopping, „Viitorul cumpărăturilor este live”

Așa că, dacă vreți niște planuri de ultim moment pentru săptămâna viitoare, vă invit la Sofia să participați la unul dintre cele mai relevante evenimente pentru piața de eCommerce din Balcani.

Mai găsiți câteva bilete aici: https://balkan.ecommercebg.com/

Revin cu povești din Sofia săptămâna viitoare